Bine ai venit!
Autentificare | Inregistrare
Am uitat parola
0
» Termeni si conditii

1. TERMENI SI CONDITII
Vizitarea, utilizarea si cumpararea produselor de pe site-ul www.navimmd.ro, proprietate a S.C. DESZAB S.R.L., implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos:

2. COMUNICARI ELECTRONICE
Prin accesarea site-ului www.navimmd.ro, folosirea, vizitarea, cumpararea de produse sau trimiterea de e-mail-uri adresate S.C. DESZAB S.R.L., comunicarea se realizeaza in mod electronic, considerandu-se astfel ca utilizatorul consimte  primirea notificarilor de la www.navimmd.ro in modalitate electronica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site.

Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice  sau juridice sau in numele oricarei alte entitati vor fi sanctionate in conformitate cu legile in vigoare.

3. DREPTURI DE AUTOR (COPYRIGHT)
Intregul continut al site-ului www.navimmd.ro, incluzand, texte, imagini, grafice, butoane, programe, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea  S.C. DESZAB S.R.L.  si/sau a furnizorilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala.

Combinarea acestora (design-ul site-ului) este proprietatea exclusiva a societatii  S.C. DESZAB S.R.L. si este protejata de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a  S.C. DESZAB S.R.L. a oricaror elemente  enumerate mai sus se pedepseste  conform legilor in vigoare.

4. ACCESUL LA SITE
S.C. DESZAB S.R.L. garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor societatii S.C. DESZAB S.R.L. fara acordul scris al acestuia.

5. PROTECTIA DATELOR
Pe site-ul www.navimmd.ro, utilizatorul este  responsabil pentru toate activitatile care survin prin accesarea site-ului si a cosului de cumparari. Datele personale ale cumparatorilor vor putea fi transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare. Politicile de Confidentialitate precum Politica de Prelucrare a Datelor Personale, care sunt parti integrante prezentei Termeni si Conditii, le gasiti AICI. Politica de Utilizare Cookie-uri care este parte integranta prezentei Termeni si Conditii, le gasiti AICI.

6.CUMPARARE SI LIVRARE

Informatiile legate de procesul de cumparare precum politicele de livrare care sunt parti integrante prezentei Termeni si Conditii, puteti consulta AICI. Sectiunea de intrebari frecvente gasiti AICI.

 

7. RESPONSABILITATI PRIVIND PRODUSELE
S.C. DESZAB S.R.L. nu garanteaza ca descrierea produselor sau orice alt continut al site-ului este lipsit de erori sau ca este complet.

Produsele (atunci cand este cazul) sunt insotite de certificate de garantie ale importatorilor. Orice reclamatie va fi adusa la cunostinta www.navimmd.ro in maximum 24 de ore de la receptionarea produselor.

Valoarea maxima a obligatiilor S.C. DESZAB S.R.L. fata de orice client in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate de Societate de la clientul respectiv.

8. CONDITII DE GARANTIE

Conditiile de garantie sunt in conformitate cu prevederile legii 449/2003 si OG 21/1992 cu modificarile ulterioare. Astfel, conform legii 449/2003 "In cazul lipsei conformitatii, consumatorul are dreptul de a solicita vanzatorului in primul rand repararea produsului sau are dreptul de a solicita inlocuirea produsului (daca aceasta nu poate fi reparata), in fiecare caz fara plata, cu exceptia situatiei in care masura este imposibila sau disproportionata". Orice reparare sau inlocuire a produselor va fi facuta in cadrul unei perioade rezonabila de timp, care insa nu poate depasi 15 zile calendarisitice. In acest sens, definitia consumatorului este urmatoarea "orice persoana fizica sau grup de persoane fizice constituite in asociatii, care, in cadrul contractelor care intra sub incidenta prezentei legi, actioneaza in scopuri din afara activitatii sale comerciale, industriale sau de productie, artizanale ori liberale". Persoanele juridice nu intra sub celor doua legi mentionate anterior. In cazul persoanelor juridice, pot aparea exceptii cu privire la termenii si conditiile mentionate in cele doua legi, in cazul in care nu este stipulat altfel in contractul de vanzare-cumparare. In concluzie, termenele de remediere ale produselor aflate in garantie sunt urmatoarele:
- maxim 15 zile calendaristice in cazul persoanelor fizice
- maxim 25 de zile calendaristice in cazul persoanelor juridice

Totusi, la aceste termene pot aparea intarzieri insa durata de remediere se va prelungi doar cu acordul in scris al clientului.
     Toate produsele comercializate de SC DESZAB SRL sunt noi, cu garantie nationala (exceptie facand produsele de tip RESIGILAT). Garantia acestor produse este asigurata de catre SC DESZAB SRL, prin predarea acestora sau trimiterea la sediul SC DESZAB SRL din Sf.Gheorghe. Produsele de tip RESIGILAT sunt produse provenite din retururi de marfa, expuse in showroom sau folosite in reviewuri sau prezentari (bloguri, siteuri de specialitate, media), deci sunt produse folosite pentru o perioada scurta, vandute la preturi cu discounturi. Majoritatea produsele noi se livreaza sigilate (in functie de politica fiecarui producator) si in ambalajul original al producatorului. Toate produsele sunt insotite de certificatul de garantie sau de certificat tipizat de distribuitor sau producator.
    

Garantia produselor este de 2 tipuri:   a) Garantie tehnica : garantia oferita de distribuitor sau producator - in acest termen, distribuitorul sau producatorul se angajeaza ca, in cazul lipsei conformitatii sa readuca produsul la conformitate.; b) Garantie de conformitate : garantia legala in conformitate cu legea 449/2003, aplicabila in cazurile in care garantie tehnica este mai mica iar durata media de utilizare este de minim 24 de luni. In acest termen, vanzatorul se angajeaza ca, in cazul lipsei conformitatii sa readuca produsul la conformitate. Acest tip de garantie este aplicabil doar persoanelor fizice. Garantia produselor RESIGILAT este standard de 24 luni (cu exceptia acelor produse RENEW care au un alt termen de garantie afisat pe pagina produsului). In acest caz, garantia de conformitate nu este aplicabila, doarece produsele RENEW sunt considerate produse folosite. In cazul persoanelor juridice termenul de garantie este de 12 luni.
   

  Firma SC DESZAB SRL nu isi asuma raspunderea pentru eventualele pierderi de informatii survenite in urma unor defectiuni hardware - mai concret defectiuni de carduri memorie/ memorii USB /  solid state drive intern / extern sau alte medii de stocare interne sau externe, drept pentru care se recomanda salvarea datelor periodic pe un suport extern.
     Nu se acorda garantie la produsele software (licente, jocuri etc.). Nu sunt considerate defecte monitoarele care prezinta 3-5 pixeli defecti conform standardului de calitate international ISO 13406-2 clasa II. Garantia nu acopera si datele stocate pe produsele care permit stocarea acestora - in acest sens se recomanda backup-urile periodice. Garantie NU acopera transportul produselor catre si inapoi de la serviceul autorizat. In cazul in care se dorestea asigurarea produselor, acest lucru se va face de catre client, costurile de transport vor fi suportate de catre client. Se recomanda utilizarea produselor conform indicatiilor de utilizare inscrise in manualul de utilizare al produsului.

     Garantia NU acopera incompatibilitatile aparute intre calculatorul autoturismului (CanBus ; pe care urmeaza a fi montata unitatea multimedia GPS) si calculatorul (CanBus) unitatii multimedia GPS. Aceste tipuri de incompatibilitati de software nu pot fi cunoscute de catre vanzator (deoarece variaza de la un autoturism la altul), asadar nici nu pot fi trasi la raspundere pentru acest lucru. Cele mai frecvente probleme cauzate ar putea fi – descarcarea bateriei a autoturismului ; - arderea CanBus-ului unitatii ; - nerecunoasterea unor functii a autoturismului ca si comenzile de volan, functia de masarier pentru camera video, senzorii de parcare, afisarea climatronicului etc. Toate aceste lucruri sunt aduse la cunostinta cumparatorului inainte de achizitie. Cele mai frecvente  autoturisme cunoscute cu aceste neajunsuri sunt: VW Golf 5 (an 2004-2005); VW Touran (an 2004-2006); Skoda Octavia (an 2005-2007). Totodata nu sunt excluse si alte modele, mai ales cu softuri de calculator (CanBus al autoturismului) modificate. Pentru VW Golf 4, Bora, Passat B5, 5,5, Sharan (pana in anul 2008)  nu sunt garantate comunicarea intre CanBus-uri.

     La unitatile cu sistem de operare ANDROID garantia NU acopera (vanztorul nu raspunde pentru aceste lucruri) modificarile, update-urile, instalarile de softuri incompatibile cu unitatea, ca urmare  aceste programe instalate ulterior duc la functionari anormale ale unitatii. La cerere aceste remedieri de catre SC DESZAB SRL vor fi facute contracost.
Situatiile de mai jos vor duce la pierderea (anularea) garantiei:

- defectiuni cauzate de transportul, manipularea, depozitarea, instalarea si utilizarea echipamentelor in conditii necorespunzatoare

- produsele de tip GPS Auto Dedicate care NU au fost montate in ateliere de electricitate auto autorizate (exceptie facand produsele montate direct de firma SC DESZAB SRL).

- deteriorarile termice, mecanice, plastice ale produselor, datorate incendiilor, accidentelor sau neglijentei in utilizare, prezenta urmelor de contact cu lichid sau alte substante, urme de oxidare datorate folosirii in locuri cu abur sau umiditate excesiva, praf in exces, urme de arsuri, crapaturi, sparturi; componente piese electronice indoite, deteriorate, rupte sau cu trasee electronice intrerupte; pini placa de baza, procesor, unitati de stocare, mufe de date/audio/video indoiti, rupti, arsi

- interventii asupra produselor executate de catre persoane neautorizate de vanzator, furnizor, importator sau producator.

- lipsa sau deteriorarea sigiliilor sau inscrisurilor producatorului sau vanzatorului de pe produse; lipsa sau deteriorarea seriilor de fabricatie; desigilarea echipamentelor sau componentelor sigilate de vanzator, furnizor, importator sau producator; pierderea certificatului de garantie sau a actului de achizitie

- produsul nu a fost folosit in conformitate cu instructiunile descrise in manualul de utilizare sau pentru scopul pentru care a fost creat; produsul nu a fost folosit cu accesorii sau consumabile originale

- modificarea sau completarea datelor din certificatul de garantie; orice modificare facuta trebuie insotita de catre semnatura si stampila.

 

REMEDIEREA PRODUSELOR

 

      In cazul in care un produs aflat in termenul de garantie se defecteaza iar termenii prezentati mai sus nu au fost incalcati, procedura este urmatoarea: - produsul se va trimite la firma SC DESZAB SRL: Destinatar: SC DESZAB SRL (In atentia Dep. Service - 0744405606) 520052 – Sfantu Gheorghe, Str Zorilor, nr 24, jud. Covasna

- Daca se doreste asigurarea coletului, costurile aferente acestui serviciu vor trebui suportate de client. De asemenea, coletul se va trimite fara ramburs.
-  Coletul sa contina produsul ambalat cat mai bine, de preferat in ambalajul original si cu accesoriile complete, copie de pe factura, certificatul de garantie in original, o foaie cu datele de contact (nume, telefon adresa), dovada firmei autorizate care a montat produsul (factura pentru montaj) si autorizatia de RAR valabila din care reiese autorizarea firmei pentru lucrari de electrica / electicitate auto, totodata o descriere detaliata a defectiunii constatate.

     Lipsa oricarui act prezentat mai sus conduc la pierderea garantiei.

     Produsele reparate si care nu sunt ridicate in termen de 90 de zile din momentul instiintarii de ridiacare, vor intra in posesie DESZAB SRL sau se va percepe o taxa de depozitare de 10 lei / saptamana. 

10. DECLINAREA RESPONSABILITATII
S.C. DESZAB S.R.L.  nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in magazinul virtual, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia Societatii de catre reprezentantii fiecarei marci. Totusi s-au depus eforturi mari pentru a minimaliza toate greselile care pot aparea din editarea electronica sau manuala a informatiilor prezentate. De asemenea, imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate, pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului, culooarea s.a. fara notificare prealabila de catre producatori.

S.C. DESZAB S.R.L. nu garanteaza, de asemenea, nici disponibilitatea in stoc a produselor afisate, motiv pentru care societatea va avea dreptul de a nu livra partial sau integral o anumita comanda in cazul in care anumite produse nu mai apar in oferta curenta a furnizorului sau nu sunt disponibile din alte motive (lipsa momentana din stoc, epuizarea editiei, etc). Daca plata se face in avans, clientul va avea dreptul de a primi inapoi banii platiti pentru produsul respectiv. In toate cazurile in care produsele nu se pot livra, clientul va putea cere doar returnarea imediata a sumelor incasate deja de S.C. DESZAB S.R.L., dar nu si alte despagubiri.

Valoarea maxima a obligatiilor S.C. DESZAB S.R.L. fata de orice client in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate de Societate de la clientul respectiv. Dupa expedierea produselor, Societatii nu i se mai poate cere returnarea banilor in nici un fel si de asemenea nici returnarea produselor.
In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date, societatea S.C. DESZAB S.R.L. isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

11. PRETURILE PRODUSELOR
Preturile produselor sunt cele afisate pentru fiecare produs in parte.

Societatea  S.C. DESZAB S.R.L. va putea desfasura orice campanie promotionala referitor la produsele afisate pe site, promotii ale caror conditii vor fi stabilite in intregime de catre  firma noastră.

12. FRAUDA
ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI www.navimmd.ro, SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL www.navimmd.ro,  VA FI CONSIDERAT O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI  www.navimmd.ro,  SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT.

13. RETURNAREA PRODUSELOR

 Produsele comandate on line sau telefonic pot fi returnate in termen de 5 zile calendaristice cu urmatoarele conditii:

- sa fie impachetate in ambalajul original cu toate accesoriile incluse

- sa NU prezinte zgarieturi sau urme de montaj

- sa aiba toate sigiliile si foliile de protectie intacte

- sa fie returnat la vanzator cu conditia de verificare colet inainte de ridicare (costul transportului va fi in sarcina cumparatorului)

     In caz de neindeplinirea conditiilor mai sus mentionate coletul nu va fi ridicat / acceptat ca retur

Renuntarea la cumparare in mod repetat va putea fi considerata un abuz.

Formularul de retragere gasiti AICI.

 

14. DISPOZITII FINALE
Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

Ultima revizuire: 01.01.2019