Bine ai venit!
Autentificare | Inregistrare
Am uitat parola
0
» Protecție Date

Politica de confidețialitate și prelucrare a datelor personale

 

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi liberă circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice DESZAB SRL are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră. Scopul colectării datelor este pentru reclamă, marketing și publicitate precum administrarea comenzilor plasate.

 

Nu sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele cerute, acestea fiind însă necesare pentru prelucrarea și livrarea comenzilor plasate către dumneavoastră și pentru a beneficia de ofertele și reducerile magazinului nostru online www.navimmd.ro . Refuzul dumneavoastră determină imposibilitatea de a procesa și livra comenzile plasate și imposibilitatea de a vă anunța regulat despre ofertele și reducerile magazinului nostru online www.navimmd.ro . Datele furnizate nu sunt oferite către terți cu excepția situațiilor când sunt absolut necesere pentru onorarea comenzilor, încasarea contravalorii comenzilor și când sunt solicitate de către organele de stat abilitate.

Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate numai companiei de curierat prin intermediul căreia se fac livrările.

 

Dacă doriţi să primiţi informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de DESZAB SRL prin intermediul magazinului online www.navimmd.ro vă rugăm să vă înscrieți la newsletterul nostru, specificând numele și adresa dumneavoastră de e-mail. Dacă doriți să achiziționați un produs sau serviciu din magazinul online www.navimmd.ro vă rugăm să completați datele cerute în formularul de comandă (nume, prenume, adresă, localitate, județ, adresă de e-mail, număr de telefon).

 

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa prin e-mail la adresa de contact shop@navimmd.ro . De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei. Datele dumneavoastră nu vor fi transferate în străinătate.

 

Dacă unele dintre datele dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.

Observaţie:

- orice persoană are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc.

- orice persoană are, de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit şi fără nicio justificare, la prelucrarea datelor sale personale în scopuri de marketing direct.

 

Dacă v-ați înscris la newsletterul nostru atunci veți primi periodic, în căsuța de e-mail, informații despre produsele și serviciile magazinului nostru www.navimmd.ro . Dacă nu mai doriți să primiți newsletterul de la www.navimmd.ro vă puteți dezabona oricând urmând linkul din footer-ul newsletterului primit prin e-mail sau printr-o înștiințare scrisă, pe e-mail, la adresa shop@navimmd.ro , în care să specificați acest lucru.

 

Pentru ca ai folosit serviciile noastre si ai fost clientul nostru trebuie sa stii ca printre responsabilitatile noastre fata de tine se afla si modul in care avem grija de datele tale personale. Pana la data de 25 mai 2018 ne aliniem standardelor europene privind prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date prevazute de Regulamentul (UE) 2016/679.

Ce trebuie sa stii despre datele tale personale si modul in care noi le prelucram?

Dupa cum probabil stii deja, datele tale cu caracter personal sunt prelucrate si stocate in baza consimtamantului tau, in vederea indeplinirii obligatiilor contractuale (interesul nostru legitim) si in baza prevederilor legale. Pentru a ne indeplini toate obligatiile fata de tine, atunci cand este necesar, comunicam aceste date si catre partenerii nostri (transportatori sau alti furnizori de servicii).

 

Cu ce scop prelucram aceste date?

Website-ul www.navimmd.ro, detinut de DESZAB SRL, prelucreaza datele tale cu caracter personal in urmatoarele scopuri:

    pentru a ne indeplini obligatiile si drepturile care decurg din contractul cu tine, clientul nostru;

    pentru a ne asigura ca nu ratezi nicio promotie, eveniment. Datele tale cu caracter personal sunt folosite doar cu acordul tau pentru comunicari de marketing direct, promovarea serviciilor noastre, noutati si concursuri;

    pentru determinarea si evaluarea intereselor tale prin mijloace automate sau nu, pentru a ne asigura ca iti oferim serviciile ideale pentru tine;

    realizarea de analize statistice folosind date anonimizate.

In afara de scopurile care reies din obligatiile contractuale - interesele legitime prevazute legal, prelucrarea datelor tale cu caracter personal se va face doar cu acordul tau.

 

Contact si suport privind datele tale

Iti poti exercita drepturile prevazute de Regulamentul general privind protectia datelor printr-o cerere scrisa, datata, semnata si transmisa catre DESZAB SRL prin:

E-mail: shop@navimmd.ro

Posta: 520052 Sf Gheorghe, str. Zorilor, nr. 24,  Jud. Covasna, România

 

Incepand cu 25 mai 2018, pentru orice intrebari sau nemultumiri te poti adresa catre noi prin email la shop@navimmd.ro

Ne angajam sa aplicam toate masurile tehnice si organizatorice pentru asigurarea securitatii datelor tale personale, protejarii lor impotriva distrugerii, modificarii, dezvaluirii sau accesului neautorizat asupra lor.

Pentru detalii privind prelucrarea datelor cu caracter personal de catre DESZAB SRL, puteti accesa site-ul www.navimmd.ro sectiunea Politica de confidentialitate.