Bine ai venit!
Autentificare | Inregistrare
Am uitat parola
0
» Panou de control GDPR

Ce trebuie sa stii despre datele tale personale si modul in care noi le prelucram?

Dupa cum probabil stii deja, datele tale cu caracter personal sunt prelucrate si stocate in baza consimtamantului tau, in vederea indeplinirii obligatiilor contractuale (interesul nostru legitim) si in baza prevederilor legale. Pentru a ne indeplini toate obligatiile fata de tine, atunci cand este necesar, comunicam aceste date si catre partenerii nostri (transportatori sau alti furnizori de servicii).

 

Cu ce scop prelucram aceste date?

Website-ul www.navimmd.ro, detinut de DESZAB SRL, prelucreaza datele tale cu caracter personal in urmatoarele scopuri:

    pentru a ne indeplini obligatiile si drepturile care decurg din contractul cu tine, clientul nostru;

    pentru a ne asigura ca nu ratezi nicio promotie, eveniment. Datele tale cu caracter personal sunt folosite doar cu acordul tau pentru comunicari de marketing direct, promovarea serviciilor noastre, noutati si concursuri;

    pentru determinarea si evaluarea intereselor tale prin mijloace automate sau nu, pentru a ne asigura ca iti oferim serviciile ideale pentru tine;

    realizarea de analize statistice folosind date anonimizate.

In afara de scopurile care reies din obligatiile contractuale - interesele legitime prevazute legal, prelucrarea datelor tale cu caracter personal se va face doar cu acordul tau.

 

Contact si suport privind datele tale

Iti poti exercita drepturile prevazute de Regulamentul general privind protectia datelor printr-o cerere scrisa, datata, semnata si transmisa catre DESZAB SRL prin:

E-mail: shop@navimmd.ro

Posta: 520052 Sf Gheorghe, str. Zorilor, nr. 24,  Jud. Covasna, România

 

Incepand cu 25 mai 2018, pentru orice intrebari sau nemultumiri te poti adresa catre noi prin email la shop@navimmd.ro

Ne angajam sa aplicam toate masurile tehnice si organizatorice pentru asigurarea securitatii datelor tale personale, protejarii lor impotriva distrugerii, modificarii, dezvaluirii sau accesului neautorizat asupra lor.

Pentru detalii privind prelucrarea datelor cu caracter personal de catre DESZAB SRL, puteti accesa site-ul www.navimmd.ro sectiunea Politica de confidentialitate.

Drepturile clientilor in privinta datelor personale

Abonare
Actualizare date
Verificare date
Vreau sa fiu uitat