Bine ai venit!
Autentificare | Inregistrare
Am uitat parola
0
  1. Prima pagina
  2. »
  3. GPS Tracker
  4. »
  5. GPS Tracker POZITIA.ro
  6. »
  7. GPS Tracker POZITIA.ro MMD
  8. »
  9. Dispozitiv Urmarire Tracker GPS auto/moto/camion 1 An inclus gratuit

Dispozitiv Urmarire Tracker GPS auto/moto/camion 1 An inclus gratuit

Marca MMD
Disponibilitate În stoc
Preț: 349.00 349.00 lei (include TVA) Preț vechi: 499.00 lei
-30%
Garanție produs 1 an
Garanție retur 14 zile

Specificații

Tracker GPS1 an

Descriere

MMD

Va oferim la cel mai avantajos pret de pe piata solutia de urmarire prin GPS in timp real disponibil* aproape oriunde in lume.

Dispozitiv Urmarire Tracker GPS auto / moto / camion / ATV - 1 an gratuit (SIM inclus)

Localizarea GPS este cel mai eficient mod care vine în sprijinul de management a parcurilor auto să gestioneze flota de mașini, să reducă consumul de carburant și să eficientizeze folosirea timpilor șoferilor și agenților de vânzări. Cu o simplă analiză a traseelor parcurse de vehicule managerul poate decide mult mai ușor ce rute trebuie urmate de către fiecare șofer / agent de vânzări pentru ca timpul de lucru să fie folosit la maxim iar consumul de carburant să fie cel mai mic.

Noi vă oferim la cel mai AVANTAJOS preț de pe piață o soluție de urmărire GPS în timp real disponibil aproape oriunde* în lume.

Acest produs este accesibil oricui CHIAR dacă aveți un singur autoturism, autoutilitară, camion, ATV, motocicletă etc. sau o flotă de mașini și doriți să îi știți locația și starea lui actuală în timp real.

Prin simpla alimentare pe obiectivul urmarit nu mai aveti grija de abonamente lunare, întreținere sau orice alte cheltuieli ascunse timp de 1 an.

Aveti access gratuit pe platforma web pozitia.ro de pe orice dispozitiv conectat la internet (telefon, tableta, calculator, laptop), putand accesa retroactiv pana la 30 de zile traseele efectuate, locațiile frecventate, vitezele de deplasare, inclusiv tiparirea foilor de parcurs... toate fara costuri suplimentare.

Pachetul include:
- GPS Tracker
- Accesul la platforma web www.POZITIA.ro
- Cartela SIM
- Roamingul de date

Pachetul de 349 lei include trackerul si taxa pe 12 luni, fara nici o alta cheltuiala.

Întrebări și comentarii

Numele Dvs:
Nr telefon:
E-mail:
Intrebare sau comentariu:

Produse asemănătoare